Επείγουσα Εκστρατεία από το AVAAZ.org

Εκστρατεία για διάσωση του αρχαίου δάσους…

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σας καλούμε να σταματήσετε την καταστροφή του δάσους στο βουνό Γκαριγουάνγκ εξαιτίας των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στο Πιεονγκτσάνγκ και να προστατέψετε ότι έχει απομείνει από αυτό το δάσος που έχει επιβιώσει εδώ και 500 χρόνια. Ζητάμε από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να δεσμευτεί ότι όλες οι Ολυμπιάδες θα σέβονται τις αρχές της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η επιλογή θα έπρεπε να είναι προφανής. Όμως, αυτή τη στιγμή, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων της Νότιας Κορέας έχουν αρχίσει να ξεριζώνουν το δάσος που έχει επιβιώσει εδώ και μισή χιλιετία για να χτίσουν τις νέες εγκαταστάσεις σκι. Πρόκειται για μία παράλογη, κοντόφθαλμη και, το χειρότερο, μη αναστρέψιμη ενέργεια. Αν κοπεί το ανεκτίμητο αυτό δάσος, θα χαθεί για πάντα. Όμως, μπορούμε να σταματήσουμε την αποψίλωση του δάσους και την κατασκευή του χιονοδρομικού κέντρου ολυμπιακών διαστάσεων. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έδωσε εντολή για «πράσινους» Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διοργανωθούν και θα διεξαχθούν με σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Αν προκαλέσουμε μια τεράστια παγκόσμια κατακραυγή από κάθε χώρα που συμμετέχει στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορούμε να πιέσουμε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να σεβαστεί τα ιδεώδη της, έστω από ντροπή.

Λάβε μέρος σε αυτή την επείγουσα εκστρατεία! Το Avaaz.org θα παραδώσει τις υπογραφές μας στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής. Υπόγραψε και διάδωσέ το μέσω Facebook, Twitter και email.

Λάβε μέρος σε αυτή την παγκόσμια επείγουσα εκστρατεία!

https://secure.avaaz.org/el/save_ancient_korean_forest_loc/?bYvvedb&v=64885

video...
http://www.voanews.com/content/olympic
 
  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site