Χρωματίζοντας το μέλλον των παιδιών

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων της, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για το περιβάλλον και τον πολιτισμό Πράσινο + Μπλε , πραγματοποίησε μια ακόμα εξόρμηση. Αυτή τη φορά στη Σταμνά του Δήμου Μεσολογγίου.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου, οι αίθουσες «παραδόθηκαν» στα χέρια των εθελοντών και άλλαξαν χρώμα.
Στην «μικρή γιορτή», με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχαν οι μικροί μαθητές, που έδωσαν τη δικιά τους ξεχωριστή πινελιά στο Σχολείο τους.
Με την καθοδήγηση του Διευθυντή του σχολείου κου Καρακάση Γιώργου και μέσα από τις δεξιότητες του καθενός, οι μικτοί μαθητές συνέβαλαν σημαντικά με τον τρόπο τους ώστε το Σχολείο τους να παρουσιάζει μια άλλη όψη την Δευτέρα που άρχισαν και πάλι τα μαθήματα.
Με την δράση αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος «Χρωματίζουμε το μέλλον των παιδιών», που κράτησε περίπου τρία χρόνια και είχε σαν στόχευση την ανάδειξη του εθελοντισμού και αποτέλεσμα το βάψιμο περισσότερων των δέκα Σχολείων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Η ΜΚΟ Πράσινο +Μπλε, θα ήθελε να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα την εταιρία ΒΙΒΕΧΡΩΜ που διέθεσε δωρεάν τα χρώματα.


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site