ΛΕΜΟΝΙ « χυμός φάρμακο »

Ο Χυμός του Λεμονιού μας εντυπωσιάζει. Έρευνες έδειξαν ότι είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!
Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή και δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Το φρούτο της είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ. Το σημαντικό σε αυτό το φρούτο, οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο όλων είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το λεμόνι αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών και ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης. Είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές. Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή και προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970, τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν ότι ο χυμός λεμονιού καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. Τα χημικά συστατικά του λεμονιού κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από ένα χειμιοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν. Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.
Την επόμενη λοιπόν φορά που επιθυμούμε να πιούμε χυμό, ας ζητήσουμε φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Κάνει καλό.

Πηγή: www.insurancedaily.gr


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site