< Εθελοντές βάφουν Δημοτικά Σχολεία >

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το μηνιαίο περιοδικό για την οικολογία και το περιβάλλον Πράσινο + Μπλε, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της αξίας του εθελοντισμού, διοργάνωσε, το διήμερο 29 και 30 Μαΐου 2010, βάψιμο των αιθουσών διδασκαλίας των Δημοτικών Σχολείων Δάφνης και Ξηροπήγαδου Ναυπάκτου.
Με την εθελοντική εργασία γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών των εν λόγω Δημοτικών Σχολείων και με οικολογικά χρώματα της σειράς NEOPAL eco, ευγενική προσφορά – χορηγία, της βραβευμένης για την περιβαλλοντική ευαισθησία της, εταιρίας ΒΙΒΕΧΡΩΜ, οι σχολικές αίθουσες απόκτησαν νέους χρωματισμούς, σε τόνους που επέλεξαν οι εθελοντές
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όπως δήλωσαν γονείς και εκπαιδευτικοί, τέτοιες πρωτοβουλίες χαροποιούν όλους, ενώ το πιο σημαντικό είναι το μήνυμα περί εθελοντισμού που μεταφέρετε στους μικρούς μαθητές.
Προσωπικό της εταιρείας ΒΙΒΕΧΡΩΜ συμμετείχε στην εθελοντική αυτή δράση, μια και επισκέφτηκε για το σκοπό αυτόν τη Ναύπακτο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο στην πράξη, την ευαισθησία της εταιρίας και των εργαζομένων της σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά δρώμενα.
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί προσφέροντας την εθελοντική τους εργασία, έδωσαν το μήνυμα πως όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τις τεράστιες δυνατότητες της εθελοντικής προσφοράς.
Μήνυμα, που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά, ιδιαίτερα στις μέρες μας.
Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική προσφορά, σεβασμός και αγάπη προς τον εαυτόν μας και τους γύρω μας.


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site