«ΟΙΚΟθέατρο»2019 Ανοίγει αυλαία για 9η χρονιά!

Η Ναύπακτος είναι έτοιμη να υποδεχθεί για 9η χρονιά τη δράση «ΟΙΚΟθέατρο».

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» με συνδιαργανωτή τον Δήμο Ναυπακτίας, συνεχίζουν τη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών και εκπαιδευτικών της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης της Ναυπάκτου καθώς και των γονέων, σε μια εκπαιδευτική και βιωματική ενέργεια με θέματα όπως η Οικολογία, το Περιβάλλον, η διατροφή, η διαφορετικότητα κ.α. μέσα από το θέατρο.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2010 και στην οποία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.000 μαθητές και έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 12.000 θεατές.


Με την βοήθεια των θεατρολόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές, μετατρέπουν παιδικά παραμύθια σε θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες και ανεβάζουν στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα της Ναυπάκτου, ξεκινώντας από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 18.00.

Χορηγοί, υποστηρικτές της δράσης είναι το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και

Η δράση “ΟΙΚΟθέατρο” έχει επανειλημμένα βραβευτεί για την εκπαιδευτική προσφορά στους μαθητές της Α’βάθμιας εκπαίδευσης της Ναυπάκτου, από το TEDx Athens 2011, τα Best City Awards 2016 και από τα Event Marketing Awards το 2017.

Έως και τις 03 Μαρτίου, θα παρουσιάζονται κάθε Κυριακή από δύο θεατρικές παραστάσεις Δημοτικών σχολείων με δωρεάν είσοδο για το κοινό.


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site