τα ζώα δεν είναι Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!!!

Tα τελευταία χρόνια όπου πολλά κατοικίδια αφήνονται στους δρόμους αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να τα φροντίσουν πια, ο προβληματισμός για την απόκτηση ενός κατοικίδιου πρέπει να είναι διπλός. Γι’ αυτό και παγκόσμια ημέρες εορτών, οι φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις στέλνουν το μήνυμα ότι «τα ζώα είναι φίλοι μας για μια ζωή, όχι μόνο για τα Χριστούγεννα».
Οι φίλοι των ζώων μπορούν τις μέρες εορτών να επισκεφθούν μια φιλοζωική οργάνωση ένα από τα καταφύγια ζώων, να δώσουν την εισφορά τους ή να στηρίξουν με εθελοντική εργασία, το πολύ δύσκολο έργο τους.
Ένα ζώο μπορεί να είναι ένα ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα στον εαυτό σας ή σε κάποιον που αγαπάτε, μόνο αν είσαστε έτοιμοι να αποδεχτείτε την ευθύνη συνύπαρξης ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας. Σε μια τέτοια περίπτωση συστήνουμε να επιλέξετε ένα “σύντροφο” από μια φιλοζωική οργάνωση ή καταφύγιο.
Και να θυμάστε ότι… «τα ζώα δεν είναι Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, είναι για μια ζωή»


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site