10ο Τουρνουά σκάκι BLITZ Lepanto

Δέκα χρόνια συνεχόμενα ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) 'ΕΠΑΧΤΟΣ' διοργανώνει το τουρνουά σκακιού BLITZ “LEPANDO” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Ένα τουρνουά από τα πολυπληθέστερα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, διεξήχθη το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στο kαφέ LET'S ART στη Ναύπακτο, με τη συμμετοχή εξήντα πέντε (65) σκακιστών από διάφορες περιοχές όπως Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πύργο, Ζάκυνθο κ.α. Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση που διαφημίζει την πόλη της Ναυπάκτου και σε συνδυασμό με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας, προσέλκυσε αρκετούς συμμετέχοντες στην πόλη. Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Τζότζολης Χαράλαμπος με δεύτερο τον Παππά Ανδρέα ,τρίτο τον Σπηλιόπουλο Αλέξιο & τέταρτο τον Κούρογλου Κων/νο. Στη κατηγορία των γυναικών πρώτη η Καλύβα Κυριακή ,δεύτερη Πολύζου Διονυσία & τρίτη Μπανιά Ελένη.
Από τη Ναύπακτο μετάλλιο στις ηλικιακές κατηγορίες πήραν οι Κούρογλου Κωνσταντίνος, ο Ευστρατίου Αν. η Μπανιά Αγγελική, ο Βασιλόπουλος Ιωάννης, η Καρασμαίλη Γεωργία & ο Βλάχος Παύλος.


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site