Ανοίγει η αυλαία για το «ΟΙΚΟθέατρο»

Ανοίγει η αυλαία την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 18:00 για την δράση «ΟΙΚΟθέατρο» την οποία υλοποιεί η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο + Μπλε» για όγδοη συνεχή χρονιά σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας. Το «ΟΙΚΟθέατρο» ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2010, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει μαθητές της Α’βάθμιας εκπαίδευσης , εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και απλούς πολίτες, σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τον πολιτισμό, τη διατροφή, την διαφορετικότητα κ.α.
Μέσα από παιδικά παραμύθια, που μετατρέπουν σε θεατρικές παραστάσεις, οι μικροί μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους μας ταξιδεύουν, μεταφέρουν μηνύματα προς την κοινωνία μας, δίνουν μαθήματα σεβασμού και πάνω απ’ όλα μας προβληματίζουν.

Περισσότεροι από 2.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων της Ναυπάκτου έχουν λάβει μέρος στο «ΟΙΚΟθέατρο» όλα αυτά τα χρόνια, ανεβάζοντας θεατρικές παραστάσεις με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, ενώ συνολικά το παρακολουθούν πάνω από 1.500 θεατές κάθε χρόνο..

Ένας θεατρικός Μαραθώνιος που ξεκινά από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και κάθε Κυριακή στις 18.00, με την αυλαία των παραστάσεων να πέφτει την Κυριακή στις 18 Μαρτίου. Οι παραστάσεις, θα δοθούν στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα εκδηλώσεων και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η δράση υλοποιείται με την σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών σχολείων, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας.

Χορηγοί της δράσης το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την επί σειρά ετών υποστήριξή τους.

Η δράση ΟΙΚΟθέατρο έχει επανειλημμένα βραβευτεί για την εκπαιδευτική του προσφορά του στους μαθητές της Α’βάθμιας εκπαίδευσης της Ναυπάκτου, από το TEDx Athens, τα Best City Awards και από τα Event Marketing Awards.


  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site