έπεσε η αυλαία για το ΟΙΚΟθέατρo

Συνεχίστηκαν με επιτυχία και τον μήνα Μάρτιο οι θεατρικές παραστάσεις για την οικολογία και το περιβάλλον που διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλε και συμμετείχαν δημοτικά σχολεία της Ναυπάκτου. Την Κυριακή 05 Μαρτίου, υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη Δ’1&2 καθώς και του Δημοτικού σχολείου Λυγιά Ναυπάκτου τάξη ΣΤ’ με τα έργα « Ωχ δεν βαριέσαι αδελφέ » γραμμένο από μαθητές του 1ου Γυμν. Ρεθύμνου και « Ο Καραγκιόζης οικολόγος » ελεύθερη διασκευή αντίστοιχα. Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Ξύδης Τάσος ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τα δημοτικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν. Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Μάμου Ευαγγελία και Σκρεμίδα Ιωάννα δασκάλες της Δ1’& Δ2’ τάξης καθώς και στην θεατρολόγο του σχολείου Σταυρογιαννοπούλου Ευθημία η οποία είχε και την σκηνοθεσία της παράστασης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους εκπαιδευτικούς του Δ.Σ. Λυγιά Ζησιμοπούλου Αλεξάνδρα της ΣΤ’ τάξης, Τσιγάνη Χριστίνα και Γιαννέλη Χριστίνα, οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθεια τους.
Η αυλαία έπεσε την Κυριακή 12 Μαρτίου με την θεατρική παράσταση «Ο πλανήτης εκπέμπει S.O..S.» που παρουσίασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ- μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας. Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των παιδιών και των φροντιστών τους, εισπράττοντας πολλαπλά μηνύματα. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και φροντιστές του κέντρου, καθώς και στην εθελόντρια θεατρολόγο Κανέλου Λαμπρίνα που επιμελήθηκε την παράσταση. Ευχαριστούμε θερμά τα σχολεία της Ναυπάκτου που συμμετείχαν στη δράση μας καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με πολύ αγάπη και υπομονή καθοδήγησαν τους μικρούς μαθητές τους. Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας - Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ - Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και υποστηρίχθηκε από το βούτηρο Lurpak της εταιρίας Arla, την Γέφυρα ΑΕ Ρίου - Αντιρρίου , την 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και την εταιρία πλαστικών Κοτρώνης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Στο ΟΙΚΟθέατρο 2017 συμμετείχαν συνολικά πάνω από 120 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «ΟΙΚΟθέατρο 2018»
  Πράσινο+Μπλέ -  Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Μεναίχμου 1-3  - Ψανή - 30300 Ναύπακτος - Τηλ. & Φαχ: 2634025016

  Web Design Web-Site